Dobrodošli na web stranicu Udruge Nova budućnost

O nama

Udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Udruga “Nova budućnost” je izvaninstitucionalni pružatelj socijalnih usluga. Već skoro 15 godina zbrinjavamo djecu i mlade kroz organizirano stanovanje i smještaj uz stanovanje odgajatelja. Nastojimo biti svojevrsna alternativa domskom smještavanju u objektima obiteljskog tipa, na način da pružamo bolju integraciju djece u lokalnu zajednicu.

Predsjednik Udruge: Marija Udiljak, magistra psihologije

Udruga Nova budućnost

Tko smo mi?

Mi smo stanovnici malog Doma velikih vrata koji nosi Simbolično ime “Nova budućnost”. Budućnost kojoj se nadamo s obzirom da nas prošlost, koju birati ni mijenjati nismo mogli, nije zaobišla. Ima nas 25 te zajedno s naših 15 odgajatelja činimo ekipu dovoljno veliku za dvije nogometne momčadi. U biti riječ “odgajatelj” nije bas prikladna jer su oni više od toga. Oni nisu samo joker “Zovi” kada nas treba pokupiti poslije večernjih treninga. Nisu samo osobe pune razumijevanja kada imamo poteškoća u prihvaćanju stvari koje nas okružuju. Niti su samo pomagači kada zajednički frižider treba napuniti namirnicama za naše objede. Oni su naša obitelj.
Donacija
Djece
Odgajatelja
Auto

DONIRAJ BARKODOM

Skeniraj i doniraj!

Hvala od srca, jer Vaša potpora uvijek čini razliku za našu djecu i mlade.